Stiklestad Park

Norske flagg med fjell i bakgrunnen

Se det nye Stiklestad Park Hotell

Nye Stiklestad Park Hotell ble bygget i 1988, og ligger sentralt plassert bare en kilometer fra Verdal sentrum. Det er et moderne hotell med høy standard, og de kan tilby rom som passer forskjellige behov. Om du reiser alene og trenger en god seng for natten har de rimelige enkeltrom. De har også mange dobbeltrom, i tillegg til en håndfull tremanns- og firemannsrom som passer godt for familier, de som reiser sammen med kjæledyrene sine, eller andre som har behov for et hotellrom med litt mer plass.

Om du trenger overnatting Stiklestad er dette hotellet rett i nærheten. Det er 3,7 km til Stiklestad Kirke, og Stiklestad Kultursenter ligger 3,8 km unna hotellet. Om du behøver overnatting, besøk hotellets egne nettsider.

Fasiliteter og tjenester på Stiklestad Park Hotell

I tillegg til overnatting Stiklestad kan Stiklestad Park Hotell by på det meste du kan forvente av et moderne tre stjerners hotell. Alle rom har gratis trådløs internett, air condition og bad med varme i gulvet.

Alle rom har egen safe, samt nye flatskjerm-TVer med Canal Digital satellittpakke. Hotellet tilbyr en full frokostbuffet i restauranten, og har du spesielle diettbehov strekker vi oss langt for å gjøre deg fornøyd. Det er flere spennende spisesteder i nærheten, og hotellets egen restaurant serverer tradisjonell og moderne norsk mat.

Norsk natur med blå himmel

Mye spennende i nærheten

Stiklestad Park Hotell ligger bare noen få kilometer unna Stiklestad, der du kan finne kultursenter og museum som foreteller om vår felles fortid. Det var her slaget som avgjorde Norges fremtid sto i 1030 (slaget ved Stiklestad), men området har også mange andre spennende kulturminner.

Verdal kommune har flere kirker fra middelalderen som forteller om byggeskikk og religionsutøvelse. Det finnes også mange spennende gravhauger og funnsteder fra jernalderen som forteller om stedets viktighet i førkristen tid. I resepsjonen på Stiklestad Park Hotell vil du finne all slags informasjon om det som foregår i området.

Sentralt plassert i Trøndelag

Verdal ligger om lag 60 kilometer nord for Trondheim Lufthavn Værnes, noe som betyr om lag femti minutters kjøring. Om du har et firma med ansatte i hele landet er beliggenheten svært gunstig for konferanser, julebord og kick-offs. Hotellet har fire konferanserom med projektorer og PA-anlegg, og de kan tilby gunstige konferansepakker. Ta gjerne kontakt med de for et uforpliktende tilbud.

Om du kommer med bil er parkeringen ved Stiklestad Park Hotell gratis, og om du trenger leiebil kan de hjelpe deg med å komme i kontakt med bilutleie i Verdal. De ønsker at du skal ha et behagelig opphold med så lite stress som mulig, og deres ansatte har som mål at du skal forlate hotellet i bedre humør enn du hadde da du kom.