Hopp til innholdet

Slaget ved stiklestad historien

Hvem har ikke lært om Slaget ved stiklestad på skolen? Det et et flott område som ligger ikke langt unna Verdalen i Trøndelag. Slaget var et av de viktigste i norsk historie og du kan besøke historiske grunn nå. Ta kontakt for tilbud med en gang.

Nå er muligheten her

Nå som du igjen kan reise fritt mellom kommunene burde du benytte sjansen til å oppleve flotte Stiklestad i Verdal kommune. Spesielt i vinterdrakt fremstår området som storslagent og gir gode muligheter for turer og ro. Besøk Stiklestad kirke som er bygd opp på stedet der Olav den hellige falt.

Stiklestad har et rikt naturliv. Opplev storslagen natur og mange nye plantearter når du går på oppdagelsestur på stedet. Kanskje er du heldig og ser ulv på avstand og når du først er her. Ta kontakt nå for gode tilbud og bestill turen din før vinteren setter inn for alvor.

Gode tilbud

Slaget ved Stiklestad historien har fascinert oss hele tiden siden. Det ble utkjempet i Trøndelag rett ved lottomillionær stedet Verdalen. Området er et av Trøndelags fineste og nå kan du også oppleve det. Kom og besøk oss på Stiklestad Park Hotell nå og benytt deg av våre gode tilbud i dag.