Hopp til innholdet

Hotellopphold under corona

Stiklestad park Hotell har de i løpet av det siste året hatt mange nye utfordringer å hanskes med. De har i stor grad klart å unngå permitteringer og oppsigelser, og har hele tiden prøvd å drive på en trygg måte hvor de gjeldende reglene har blitt ivaretatt.

Flere tiltak for å sikre gjestene

De har i enkelte perioder holdt stengt, men mesteparten av tiden har de holdt åpent med visse begrensninger. I restauranten, som vanligvis er en populær restaurant blant lokale, har tilgangen blitt begrenset til hotellets gjester. Bordene har blitt satt med to og en halv meters mellomrom, slik at alle grupper sitter over en og en halv meter unna hverandre når de spiser.

Åpningstid for frokostsalen har blitt utvidet for å hindre at ikke alle gjestene må spise samtidig. Vanligvis er det gjerne kø under frokostbuffeten, men dette har de gjort sitt beste for å unngå i disse koronatidene. Med lavere belegg har det likevel gått ganske bra, og de har ikke opplevd et tilfelle av smitt hos verken gjester eller ansatte.

Muligheter i tiden fremover

Det merkes ganske klart at det ikke er så mange som bestiller hotellopphold under corona. Det er rolige tider de fleste steder, og mange har også brukt tiden på å bygge om. På Stiklestad Park Hotell har de stort sett klart seg bra, men det spørs hvor lenge det varer om ikke situasjonen bedrer seg.